KALTBACH recepten & inspiratie

Zwitserse kaas is meer dan enkel fondue en raclette – laat u inspireren door onze verrassende recepten, uiteraard met de unieke smaak van de KALTBACH-kaas. Van klassiekers in een nieuw jasje tot seizoensgebonden gerechten voor het gehele jaar, met de KALTBACH-kaas zet u in korte tijd een menu op tafel dat zorgt voor een glimlach op het gezicht van uw gasten. Wij wensen u veel plezier met de bereiding en alvast “En Guete”

GEKARAMELISEERDE PEER MET GEDROOGDE HAM EN KALTBACH CREAMY

Combineer de frisse smaak van de peer en het zoute van de ham met de uitzonderlijke smaakbeleving van de KALTBACH Creamy.

RECEPT BEKIJKEN

SOEP VAN KALTBACH LE GRUYÈRE AOP MET RIVIERKREEFTJES EN OLIE VAN LENTE-UI

Geniet van de intense smaakbeleving van de KALTBACH Gruyère AOP in combinatie met rivierkreeftjes en een frisse olie van lente-ui. De perfecte soep voor het voor- én najaar! 

RECEPT BEKIJKEN

PARELHOEN MET LASAGNE VAN MANGO, RODE BIET EN KALTBACH EMMENTALER AOP

Niet zomaar een lasagne, want door de volle smaak van de KALTBACH Emmentaler AOP komen de rode biet en mango volledig tot hun recht. In combinatie met de parelhoen heeft dit recept een onderscheidende smaak!

RECEPT BEKIJKEN

RÖSTI

Misschien wel het bekendste Zwitserse bijgerecht: rösti, maar met dit heerlijke recept geef je een ode aan dit aardappelgerecht. Uiteraard met de KALTBACH Emmentaler AOP om extra smaak te geven. 

RECEPT BEKIJKEN

IL CARBONATOR

De perfecte combinatie tussen Italiaanse pizza en Zwitserse kaas. Met de verschillende KALTBACH-kazen maak je de meest fantastische Quattro Formaggi. Gebruik dit gerecht als inspiratie, maar varieer vrolijk verder. 

RECEPT BEKIJKEN

KING ROYALE

Een spektakelstuk waar je gegarandeerd indruk mee maakt. De combinatie van de verse burgers met de volle smaak van de KALTBACH Raclette (en nog heel veel andere lekkere toppings) zorgt voor de beste burger die je ooit maakt!

RECEPT BEKIJKEN

FONDUE FUMÉE PROTÉGÉE

De grotgerijpte kazen van KALTBACH zijn perfect om de meest smaakvolle Zwitserse kaasfondue te maken. En dat eet je niet uit een pan, maar uit een heerlijk vers brood. Een bijzonder lekker recept!

RECEPT BEKIJKEN

YES WE CANNELLONI

Niet de standaard cannelloni die je kent uit de Italiaanse restaurants, maar een tikkeltje anders & lekkerder. Vul de pasta met de smeuïge KALTBACH Appenzeller®, pulled chicken en maak ’t af met een reepje spek.  

RECEPT BEKIJKEN